Gesztenye golyócskák
Hozzávalók:
200 gr (egy csomag) gesztenyemassza
aromák (rum, vanília, whiskey ízlés szerint)
egy marék mandula
egy kevés kókuszreszelék
natúr kakaópor
Elkészítés menete:
200 gr gesztenyemasszát használtam fel. Hat darab golyócskához volt elég. Mozsárban törtem mandulát majd kávédarálóban finomra őröltem és kis serpenyőben vigyázva, folyamatosan rázogatva megpirítottam. A masszát elosztottam három felé, a mandulát egyenletesen elosztva belekevertem mindegyik masszámba. Az elsőbe 2 ml vanília aromát tettem, a másodikba egy fél kupak mézes whiskey-t, a harmadikba nem tettem aromát. Kókuszreszelékbe, natúr- kakaóporos kókuszreszelékbe és kakaóba majd tört pirított mandulába forgattam őket, így lett három fajta kis golyócskám.
~
Jó étvágyat kívánok!