Gesztenye golyócskák

2017.12.23

Hozzávalók:

200 gr (egy csomag) gesztenyemassza

aromák (rum, vanília, whiskey ízlés szerint)

egy marék mandula

egy kevés kókuszreszelék

natúr kakaópor





Elkészítés menete:

200 gr gesztenyemasszát használtam fel. Hat darab golyócskához volt elég. Mozsárban törtem mandulát majd kávédarálóban finomra őröltem és kis serpenyőben vigyázva, folyamatosan rázogatva megpirítottam. A masszát elosztottam három felé, a mandulát egyenletesen elosztva belekevertem mindegyik masszámba. Az elsőbe 2 ml vanília aromát tettem, a másodikba egy fél kupak mézes whiskey-t, a harmadikba nem tettem aromát. Kókuszreszelékbe, natúr- kakaóporos kókuszreszelékbe és kakaóba majd tört pirított mandulába forgattam őket, így lett három fajta kis golyócskám.

~

Jó étvágyat kívánok!

getinmotion.nita
Minden jog fenntartva 2017
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el